TEROARE în Dobroesti. Hotii intra INARMATI în case fara frica de camere – sursa RoamaniaTv.net

Un clan de hoti a terorizat localitatile din jurul Capitalei! Infractorii au dat peste 20 de spargeri de la începutul anului, iar în multe cazuri au fost foarte violenti: una dintre victime a fost batuta cu bestialitate cu o bata. In plus, hotii au folosit si pistoale la jafuri.
Imagine

Situatie scandaloasa în localitatea ilfoveana Dobroesti! Oamenii sunt bătuti cu bestialitate de către hoti, iar spargatorii intra in case ca-n codru! De la începutul anului si pana în prezent, 20 de case au fost pradate de hoţi.

Banda de raufacatori care actioneaza in acea zonă nu mai cunoaste limite! Potrivit wowbiz.ro, hotii au batut cu bestialitate un grup de localnici în plina strada pentru a le fura o geanta în care credeau că au bani. in realitate, oamenii aveau în ea mancare. O victima a ajuns în spital pentru că fragmente de os i-au ajuns în creier după ce agresorii l-au lovit cu o bata in cap.

Hotii se comporta de parca imobilele din comuna sunt case parasite. Intra câte 4-5 în curte, inarmati cu pistoale, si ies incarcati cu bunuri furate fără să fie deranjati că sunt filmati de camere de supraveghere.

Oamenii se plang că hotii i-au ameninaat chiar si cu pistolul pentru a le fura bunurile.

2 gânduri despre „TEROARE în Dobroesti. Hotii intra INARMATI în case fara frica de camere – sursa RoamaniaTv.net

  1. persoana care a fost talharita de hotii din pantelimon sa nu se lase,sa aiba grija desi infractorii au fost prinsi parinti lor cauta sa musamalizeze pentru fiul lui Mandache george zis alu biba…(acest biba este un fost spargator de case)care abia in ianuarie 2014 sa eliberat,tot el ia dat ppntul fiului sau.imediat dupa ce a luat ( furat ) bani prin talharie au inceput constructia a doua case in pantelimon strada Brandusei ,tot pe parcurs au mai dat si alte spargeri pe parcursul anului,ultima lovitura pe care a dat-o si-a cumparat doua masini un jeep mercedes Ml negru si un bmw seria 5 tot negru fabricatie 2012-2013….

    • Foarte interesant ce spuneti! aveti dovezi? sa le ducem la politie sau la televiziuni!?? numai asa o sa putem traii civilizat intr o comuna care merita o soarta mai buna!

Lasă un comentariu